Jäsentiedote heinäkuu 2019

Kesäkokous

Raahen Eränkävijät ry:n kesäkokous pidetään Raahen lukiolla 8. elokuuta 2019 kello 18.00. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Johtokunta.

Riistakolmiolaskenta Kopsassa

Riistakolmiolaskenta Kopsassa suoritetaan keskiviikkona 31.heinäkuuta 2019. Kokoontuminen Erähallilla kello 16.30.

Riistakolmiolaskenta Pyhännällä

Riistakolmiolaskenta Pyhännällä suoritetaan lauantaina 3. elokuuta 2019. Kokoontuminen Erähallilla kello 07.00.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut on lähetetty pdf-tiedostona sähköpostilla 19.7 2019. Tarkista maksun oikeellisuus, ja mikäli siinä on mielestäsi virheitä, ilmoita siitä puheenjohtajan sähköpostiin. Mikäli et saa jäsenmaksua, tarkista ensimmäiseksi roskapostisi. Jos ei löydy sieltäkään ilmoita asiasta puheenjohtajan sähköpostiin. On tiedossa, että yhden palveluntarjoajan kanssa on ongelmia saada ryhmäsähköpostit perille.

Jos on joitakin ongelmia jäsenmaksun suhteen, lue ensin nämä ohjeet

Mikäli tiedosto ei aukea, lataa Acrobat reader seuraavasta linkistä https://get.adobe.com/fi/reader/ Jos et halua asentaa niitä keskimmäisessä laatikossa olevia valinnaisia tarjouksia, niin ota ruksit pois niistä ja paina sen jälkeen Asenna nyt.

On ollut tapauksia, että liitetiedoston koko näyttää olevan nolla tavua. Siinä tapauksessa sähköpostin liitteen lataaminen on keskeytynyt tai estetty jostain syystä. Päivitä-painike auttaa yleensä. Ellei auta, niin sähköpostiohjelman asetuksista on estetty liitetiedostojen lataaminen, joka pitää muuttaa.

Joskus on myös sattunut, ettei viitenumeroa jostain syystä hyväksytä. Siinä tapauksessa viitenumeron voi jättää pois ja kirjoittaa viestikenttään Jäsenmaksu 2019.

Eräpäivä on 2. elokuuta 2019, jolloin maksu on viimeistään maksettava.  Se, ettei ole saanut laskua, ei luonnollisesti oikeuta jättämään maksua maksamatta, vaan asiasta on ilmoitettava puheenjohtajalle sähköpostilla.

Metsästettäessä on pidettävä mukana kaikki tarvittavat lupapaperit. Muiden metsästys-seurojen tavoin olemme sopineet Metsähallituksen kanssa siitä, että Metsähallituksen erätarkastajat valvovat metsästystä kaikilla alueillamme.

Muistakaa ilmoittaa, mikäli jokin yhteystietonne muuttuu. Huolehtikaa myös siitä, ettei oma postilaatikko täyty.