Jäsenmaksut on lähetetty pdf-tiedostona sähköpostilla.

HUOM! Teknisistä ongelmista johtuen osalle on tullut väärä eräpäivä. Eräpäivä on 31.7.2018.

Vielä ikävämpää on se, että osalle on saattanut tulla väärä summa. Voitte itse laskea ja maksaa oikean vuosimaksun, mikäli siinä on virhe. Muistutuksena, että jäsenmaksun perusmaksu on 35 euroa ja siihen päälle toimintapistemaksu 50 eli yhteensä 85 euroa. Jokainen 2017 suoritettu toimintapiste vähentää toimintapistemaksua 5 euroa kymmeneen pisteeseen saakka. Eli jos on kymmenen tai enemmän pisteitä, jäsenmaksu on 35 euroa.

Ongelmat ovat koodissa ja yritetään ratkaista asap. Järjestelmä on Riistanhoitoyhdistyksen, eli toimimme yhteistyössä muiden seurojen kanssa.

MUITA HUOMIOITA

Mikäli et ole saanut jäsenmaksua, tarkista ensimmäiseksi roskapostisi.  Massaviesteillä on taipumus päätyä sinne.

Jos jäsenmaksua ei löydy Roskapostista, niin seuraavaksi voi varmistaa, että meillä on sähköpostiosoite oikein. Lähetä viesti, jos ei jäsenmaksua löytynyt roskapostista.

Mikäli tiedosto ei aukea, syynä voi olla ettei koneessa ole Acrobat Readeria. Lataa Acrobat Reader seuraavasta linkistä https://get.adobe.com/fi/reader/ Jos et halua asentaa niitä keskimmäisessä laatikossa olevia valinnaisia tarjouksia, niin ota ruksit pois niistä ja paina sen jälkeen Asenna nyt.

On ollut tapauksia, että liitetiedoston koko näyttää olevan nolla tavua. Siinä tapauksessa sähköpostin liitteen lataaminen on keskeytynyt tai estetty jostain syystä. Päivitä-painike auttaa yleensä. Ellei auta, niin sähköpostiohjelman asetuksista on estetty liitetiedostojen lataaminen, joka pitää muuttaa.

Joskus on myös sattunut, ettei viitenumeroa jostain syystä hyväksytä. Siinä tapauksessa viitenumeron voi jättää pois ja kirjoittaa viestikenttään oma nimi ja Jäsenmaksu 2018.

Eräpäivä on 31. heinäkuuta 2018, jolloin maksu on viimeistään maksettava.  Se, ettei ole saanut laskua, ei oikeuta jättämään maksua maksamatta, vaan asiasta on ilmoitettava puheenjohtajalle sähköpostilla.

Metsästettäessä on pidettävä mukana kaikki tarvittavat lupapaperit. Muiden metsästysseurojen tavoin olemme sopineet Metsähallituksen kanssa siitä, että Metsähallituksen erätarkastajat valvovat metsästystä kaikilla alueillamme.