Jäsenmaksut on lähetetty pdf-tiedostona sähköpostilla 19.5 2017. Tarkista maksun oikeellisuus, ja mikäli siinä on mielestäsi virheitä, ilmoita siitä puheenjohtajan sähköpostiin. Mikäli et saa jäsenmaksua, tarkista ensimmäiseksi roskapostisi.  

Mikäli tiedosto ei aukea, lataa Acrobat reader seuraavasta linkistä https://get.adobe.com/fi/reader/ Jos et halua asentaa niitä keskimmäisessä laatikossa olevia valinnaisia tarjouksia, niin ota ruksit pois niistä ja paina sen jälkeen Asenna nyt.

On ollut tapauksia, että liitetiedoston koko näyttää olevan nolla tavua. Siinä tapauksessa sähköpostin liitteen lataaminen on keskeytynyt tai estetty jostain syystä. Päivitä-painike auttaa yleensä. Ellei auta, niin sähköpostiohjelman asetuksista on estetty liitetiedostojen lataaminen, joka pitää muuttaa.

Joskus on myös sattunut, ettei viitenumeroa jostain syystä hyväksytä. Siinä tapauksessa viitenumeron voi jättää pois ja kirjoittaa viestikenttään Jäsenmaksu 2017.

Eräpäivä on 1. elokuuta 2017, jolloin maksu on viimeistään maksettava.  Se, ettei ole saanut laskua, ei oikeuta jättämään maksua maksamatta, vaan asiasta on ilmoitettava puheenjohtajalle sähköpostilla.

Metsästettäessä on pidettävä mukana kaikki tarvittavat lupapaperit. Muiden metsästysseurojen tavoin olemme sopineet Metsähallituksen kanssa siitä, että Metsähallituksen erätarkastajat valvovat metsästystä kaikilla alueillamme.